GRANÜLLÜ EL TEMİZLEME SABUNU NASIL YAPILIR | ÜRETİMİ | FORMÜLÜ


Granüllü el temizleme sabunu veya Granüllü El temizleme Kremi üretimi düşünüldüğünde ve buna karar verildiğinde MAİNSOAPS DUTY sabun hammaddesi tek başına yeterlidir. 

MAİNSOAPS DUTY sabun hammaddesini çay sıcaklığında su içerisinde eritip, içerisine kalsit ilave ettiğinizde anında SANAYİ TİPİ EL TEMİZLEME KREMİ YAPIMI gerçekleşmiş olur. MAİNSOAPS DUTY sabun hammaddesi kullanılarak yapılan AĞIR YAĞLAR İÇİN EL TEMİZLEME KREMİ İMALATI oldukça basit ve ekonomiktir.




ETİKETLER: Granüllü el temizleme kremi nasıl yapılır | ağır yağlar için endüstriyel el temizleme sabunu formülü | sanayiciler için granüllü el temizleme jeli yapımı | sanayi için el temizleme kremi neden yapılır | el temizleme sabunu içeriği | sanayi el temizleme kremi nerede satılır | granüllü el temizleme kremi toptan | talaşlı el temizleme kremi yapımı | mineralli el temizleme sabunu imalatı | nemlendiricili sanayi el temizleme kremi üretimi | sanayi el temizleme kremi hammaddesi | hammaddeleri | hammadde | sanayi tipi el temizleme kremi formül | el temizleme kremi nedir | sanayi tipi el temizleme sabunu eldesi.




ARAP SABUNU NASIL YAPILIR | SIVI ARAP SABUNU FORMÜLÜ | MAYİ SABUN ÜRETİMİ | YUMUŞAK SABUN İMALATI | ARAP SABUNU YAPIMI | ARAP SABUNU İÇERİĞİ | ARAP SABUNU NEREDE SATILIR | ARAP SABUNU İÇİNDEKİLER | YUMUŞAK SABUN FORMÜLLERİ | ARAP SABUNU İMALATI


Arap Sabunu Nasıl Kullanılır

ARAP SABUNU ÜRETİMİ için sadece bir hammadde kullanmanız yeterlidir. MAİNSOAPS POTAS hammaddesi su içerisinde eritildiğinde ve ambalajlara doldurulduğunda ve soğumaya bırakıldığında MAYİ SABUN ( ARAP SABUNU )  YAPIMI gerçekleşmiş olur.

MAİNSOAPS POTAS hammaddesi kullanılarak üretilen ARAP SABUNU hem bitkisel hem de tamamen organik bir temizlik maddesidir. Her türlü temizlik işlerinde güvenle kullanılabilir.

 




BITTIM SABUNU NEDİR / BITTIM SABUNU NASIL YAPILIR

bıttım sabunu ile ilgili görsel sonucu
Bıttım sabunu, bıttım yağı ile diğer bir adı menengiç yağı ile yapılan sabundur. Daha önce köylerde veya kırsal kesimlerde ana bab uslü ile yapılan bir sabundu. Bu yöntemle yapılan BITTIM SABUNU uzun süre kullanılmaz ve beklemeye bırakılırdı. Bunun nedeni de sabun içerisinde bulunan kostik miktarının dışarı atılması idi.

Bugünün şartlarında BİTKİSEL VE DOĞAL BITTIM SABUNU yapmak daha kolaydır. Sadece ana hammadde olarak MAİNSOAPS NATURAL AS maddesini kullanarak, hem kaliteli, hem sağlıklı hem de ekonomik BITTIM SABUNU YAPIMI mümkündür. Daha geniş bilgi için, formüller kısmından yararlanabilirsiniz.




DEFNE SABUNU NEDEN YAPILIR / İMALATI

defne sabunu doğal ile ilgili görsel sonucuDoğal defne sabunu içerisinde, zeytinyağı, defne yağı, kostik ve su vardır. Bu hammaddelerin belli miktarlarda ve belli bir ısı altında sabunlaşması sonrasında elde edilir. Bu işlem yaklaşık 1 - 2 saat sürer. Daha sonra bu sabunun kullanımı 2 -3 hafta sonra ancak mümkün olur.

Oysa daha hızlı ve daha pratik DOĞAL DEFNE SABUNU ÜRETİMİ mümkündür. Sadece MAİNSOAPS NATURAL AS, defne yağı, su ve toz şeker kullanılarakta yapılabilir. MAİNSOAPS NATURAL AS ile yapılan BİTKİSEL VE DOĞAL DEFNE SABUNU bir saat içerisinde hazırlanır ve kulalnılır.




KÜKÜRTLÜ SABUN NEDİR / KÜKÜRTLÜ SABUN NASIL YAPILIR

kükürtlü sabun ile ilgili görsel sonucu

Bünyesinde hesaplanarak mikronize edilmiş doğal kükürt bulunan sabunlardır. Aslinda birçok bitkisel ve doğal sabun üretimleri esnasında içerisine toz kükürt konularak yapılabilir. Bu tür sabunlar farklı sabun üretim teknikleri kullanılarak üretilebilirler. Ama en kolay ve en sağlıklı DOĞAL KÜKÜRTLÜ SABUN eldesi, MAİNSOAPS NATURAL AS hammadde bazı kullanılarak yapılan KÜKÜRTLÜ SABUNLARDIR. Çünkü üretimden hemen sonra kullanılabilir sabunlar olması ve üretimi son derece kolay ve kısa zamanda yapılabilmesidir.




DOĞAL KANTARON YAĞI SABUNU ELDESİ

Kantaron yağı sabunu imalatı için, kantaron yağı, şeker, su ve MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesi yeterlidir. Yaklaşık 1.5 Kg doğal kantaron sabunu yapabilmek için, 

kantaron sabunu ile ilgili görsel sonucu
1000 gram MAİNSOAPS NATURAL AS
100 gram kantaron yağı 
100 gram toz şeker
300 ml su

kullanıldığında ve bir kap içerisinde yukarıdaki hammaddeler karıştırılıp eritildiğinde, bir saat içerisinde kullanım ve satış için DOĞAL VE BİTKİSEL KANTARON YAĞI SABUNU hazırdır.

 




GÜL SABUNU NEDEN YAPILIR / İMALATI

herbal rose soaps ile ilgili görsel sonucu


Bitkisel ve doğal gül sabunu, değişik yöntemlerle ve farklı bitkisel yağlar ve maddeler kullanılarak üretilebilir. Ama en kısa ve güvenli BİTKİSEL VE DOĞAL GÜL YAĞI SABUNU ÜRETİM yöntemi ise, MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesini kullanarak yapılan GÜL SABUNU eldesidir. GÜL YAĞI SABUNU nasıl yapıldığı geniş bilgisi için, formüller kısmından yararlanabilirsiniz.




GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUN BAZI NASIL KULLANILIR ?

clear soap ile ilgili görsel sonucu
Gliserinli şeffaf sabun bazları, aynı zamanda eriyebilir sabun bazlarıdır. Bu sabun bazları, kullanılacak miktara bağlı olarak küçük küpler halinde kesilir ve daha sonra benmari üsülü veya mikro dalga kullanılarak eritilir ve daha önceden hazırlana kalıplara dökülür ve donmaya bırakılır. Genellikle bu tip sabun bazları, dekoratif amaçlı kullanılabileceği gibi, cilt bakım ve güzellik sabunları olarakta kullanılabilir.

Eriyebilir gliserinli şeffaf sabun bazı yapımı düşünüldüğünde ve buna karar verildiğinde en sağlıklı ve güvenilir yöntem MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesini kullanarak yapılan ieffaf sabun bazlarıdır.




 




GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUN BAZININ ÖZELLİKLERİ


clear soap ile ilgili görsel sonucu
Eriyebilir gliserinli şeffaf sabun bazının en önemli özelliği, eriyebilir olmasıdır. Bu özelliğinden dolayı eritilebilir ve istenilen kalıplara dökülerek hem doğal ve bitkisel sabunlar yapılabileceği gibi, hem de dekaratif amaçlı sanatsal sabunlar üretilebilir.

Eriyebilir gliserinli şeffaf sabun bazı üretimi için en sağlıklı hammadde MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesidir. Bu hammaddenin % 10 kadar şeker ve % 30 - 35 kadar su konulduğunda ve bir ateş üzerinde eritildiğinde, bir saat içerisinde kullanıma hazırdır. MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesi, tamamen bitkisel yağlardan ve doğal maddelerden meydana gelmiştir. Yüksek miktarda gliserin içerir. Terleme, bozulma ve koku yapmaz.




ORGANİK VE BİTKİSEL SABUN YAPIMI

herbal soaps ile ilgili görsel sonucu
Eğer hem organik hem de doğal bir sabun yapmak istenildiğinde ve buna karar verildiğinde, en sağlıklı ve kullanılabilir yöntem, MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesi kullanılarak yapılan sabundur. MAİNSOAPS NATURAL AS, adından belli olduğu gibi, bitkisel yağlardan yapılan ve içerisinde hiçbir kimyasal madde barındırmayan organik yapıya sahip bir sabun hammaddesidir. MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesini ve buna ek olarak % 10 kadar şeker ve % 35 - 40 oranında su ile bir ateş üzerinde eritip, kalıplara döküldüğünde bir saat içerisinde BİTKİSEL, DOĞAL ve ORGANİK SABUN kullanıma hazırdır.

MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesi ile üretilen ORGANİK SABUNLAR, yüksek gliserin içerdiğinden, yüksek nemlendirici özelliğe sahiptir. Bu özellik cilt bakımında ve cilt problemlerinin çözümünde önemli bir yeri vardır.




BİTKİSEL VE DOĞAL SABUN NASIL YAPILIR / ÜRETİMİ

herbal soaps ile ilgili görsel sonucu
Bitkisel ve doğal sabun yapımı, farklı metotlarla ve farklı yağlar ve maddeler kullanılarakyapılabilir. Ama en kolay ve en kısa üretim yöntemi MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesini kullanarak yapılan doğal sabunlardır. MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesinin % 10 kdar şeker ve % 30 - 35 kadar su ilavesi ile bir ateşte erittiğinizde ve kalıplara döktüğünüzde bir saat içerisinde bitkisel ve doğal sabun kullanıma ve satışa hazırdır.




ERİYEBİLİR GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUN BAZI İMALATI

clear soaps ile ilgili görsel sonucu
Eriyebilir ve gliserinli şeffaf sabun bazı üretimi için, yapılması gereken en güvenilir yol, MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesini kullanmaktır. MAİNSOAPS CLEAR AS, toz şeker ve su kullanılarak, en kısa zamanda ve kullanılabilie Eriyebilir Gliserinli Şeffaf Sabun Bazı imalatı yapılır.


MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesi kullanılarak yapılan şeffaf sabun bazı, koku, bozulma ve terleme yapmaz. MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesi tamamen bitkisel yağlardan üretildiği için, bu hammaddeden elde edilen ERİYEBİLİR GLİSERİNLİ SABUN BAZI bitkisel ve organik yapıdadır.




ERİYEBİLİR SABUN BAZI NEDİR ?

white melt and pour soap base ile ilgili görsel sonucu
Eriyebilir sabun bazı; bünyesinde yüksek miktarda gliserin, monopropilen glikol, doğal şeker ve bazı özel bitkisel yağlar bulunan sabun bazlarıdır. Eriyebilir sabun bazları, doğal ve bitkisel olabileceği gibi, aynı zamanda eriyebilir şeffaf sabun bazları ve eriyebilir beyaz sabun bazları olabilir. Bu farklı özellikleri, farklı maddeler kullanılarak yapılabilir. MAİNSOAPS hammaddeleri kullanılarak değişik özelliklere sahip, doğal ve bitkisel, şeffaf ve opak sabunları üretimi yapılabilir. Eriyebilir sabun bazı yapımı için, çok fazla bir teknik bilgiye ve teknik bir makinaya ihtiyaç yoktur. Basit ev gereçleri kullanılarak eve veya işyerinizin bir köşesinde rahatlıkla yapabilirsiniz.




GLİSERİNLİ SABUN BAZI NEDİR ?

white melt and pour soap base ile ilgili görsel sonucu

Gliserinli sabun bazı, bünyesinde fazla gliserin bulunan ve eriyebilir özellikte olan sabunlara denir. Gliserinli sabun bazları, kendi içlerinde gliserinli şeffaf sabun bazı, opak gliserinli sabun bazı ve doğal ve bitkisel sabun bazları diye üçe ayrılırlar. Gliserinli sabun bazları, bitkisel yağlardan üretilebildikleri gibi, hayvansal yağlar kullanılarakte üretilebilirler. Genellikle hayvansal yağlardan yapılan gliserinli sabun bazları koku yapar ve kısa bir süre sonra bozulmaya uğrarlar.




BEYAZ SABUN BAZI HAMMADDESİ

white melt and pour soap base ile ilgili görsel sonucu
Beyaz sabun bazı yapımı için en kısa ve güvenilir yol, MAİNSOAPS MİLK AS hammaddesi kullanılarak yapılan opak ( beyaz ) sabun bazıdır. MAİNSOAPS MİLK AS hammaddesi % 5 kadar şeker ve % 35 - 40 kadar su ile erittiğinizde ve donmaya bıraktığınızda 1 saat sonra kaliteli, terlemeyen ve kokmayan beyaz sabun bazı imalatı gerçekleştirlmiş olur.



  1  2  3  4  5  6