KABAK LİFLİ SABUN NASIL ÜRETİLİR | İMALAT YÖNTEMİ


Loofah Soaps - Etsy

Kabak lifli sabun üretimi yapabilmek için, öncelikle şeffaf sabun bazı üretimi gerçekleştirmek gerekir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanılacak olab ŞEFFAF SABUN BAZININ bol köpüklü ve kimyasal içermemesidir. Bunlara ek olarak, ŞEFFAF SABUN BAZI hem kaliteli hem de ekonomik olmalıdır.

Sliced Tomato Luffa Soap Making Kit - Wholesale Supplies Plus


KABAK LİFLİ SABUN ÜRETİMİNDE kullanılacak olan ŞEFFAF SABUN BAZI ÜRETİMİNİ kendiniz tekbaşınıza ve hiçbir teknik destek almadan üretebilirsiniz. Bunu yapabilmek için sadece bir tek hammaddeye ihtiyaç vardır. Eriyebilir şeffaf sabun bazı ana hammaddesi ORGANİK ŞEFFAF SABUN JELİDİR..

Handmade Luffa Embedded Soap CHERRY ALMOND Moisturizing Loofah Loofa 4 oz  Bar | eBay

Bu konuda daha fazla bilgiyi FORMÜLLER kısmında bulabilirsiniz.
 




AMİNO SERA VE ANTEP FISTIĞINDA KARAZENK HASTALIĞI İÇİN MÜCADELE YÖNTEMİ


ANTEPFISTIĞINDA KARAZENK Septoria pistaciae Desm.
Antep Fıstığında KARAZENK HASTALIĞI için, 

SIVI AMİNO SERA çözeltisinden 500 ML / 100 LİTRE SU İLE yapraktan kullanıldığında, antep fıstığında  KARAZENK HASTALIĞINA karşı koruyucu ve tedavi edici özelliği vardır. Buna ek olarak, SIVI AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ, yüzlerce insektisitleri ( böcekleri ) bitkilerden uzaklaştırır ve bazıları da yok eder.


Antep Fıstığında KARAZENK HASTALIĞINA karşı kullanılan,

SIVI 
AMİNO SERA çözeltisi, aynı zamanda sebze ve meyveleri besleme özelliğine de sahiptir. Meyve ve sebzelerin

Daha canlı

Daha parlak

Daha iri

Daha aromatik

Daha dayanıklı


Daha sert

olmasını sağlar ve buna ek olarak meyve tutumunu artırır.

SIVI 
AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ, tarımsal bir ilaç değildir. Bitkilerde, ürünlerde ve toprakta kalıntı bırakmaz.



 




AMİNO SERA VE MİLDİYÖ HASTALIĞI İLE MÜCADELE YÖNTEMİ


Mildiyö nedir, neden olur? Mildiyö'nün tedavisi var mı? Sebzelerde Mildiyö'nün  ilacı nedir?
MİLDİYÖ HASTALIĞI için, 

SIVI AMİNO SERA çözeltisinden 500 ML / 100 LİTRE SU İLE yapraktan kullanıldığında, tüm bitkilerde  MİLDİYÖ HASTALIĞINA karşı koruyucu ve tedavi edici özelliği vardır. Buna ek olarak, SIVI AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ, yüzlerce insektisitleri ( böcekleri ) bitkilerden uzaklaştırır ve bazıları da yok eder.


MİLDİYÖ HASTALIĞINA karşı kullanılan,

SIVI 
AMİNO SERA çözeltisi, aynı zamanda sebze ve meyveleri besleme özelliğine de sahiptir. Meyve ve sebzelerin

Daha canlı

Daha parlak

Daha iri

Daha aromatik

Daha dayanıklı


Daha sert

olmasını sağlar ve buna ek olarak meyve tutumunu artırır.



SIVI 
AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ, tarımsal bir ilaç değildir. Bitkilerde, ürünlerde ve toprakta kalıntı bırakmaz.
 




AMİNO SERA İLE SEBZELERDE KÜLLEME HASTALIĞI İLE MÜCADELE

Fındık Alanlarında Külleme Hastalığı ile Mücadele Başlıyor
KÜLLEME HASTALIĞI için, 

SIVI AMİNO SERA çözeltisinden 500 ML / 100 LİTRE SU İLE yapraktan kullanıldığında, tüm bitkilerde  KÜLLEME HASTALIĞINA karşı koruyucu ve tedavi edici özelliği vardır. Buna ek olarak, SIVI AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ, yüzlerce insektisitleri ( böcekleri ) bitkilerden uzaklaştırır ve bazıları da yok eder.


KÜLLEME HASTALIĞINA karşı kullanılan,

SIVI 
AMİNO SERA çözeltisi, aynı zamanda sebze ve meyveleri besleme özelliğine de sahiptir. Meyve ve sebzelerin

Daha canlı

Daha parlak

Daha iri

Daha aromatik

Daha dayanıklı


Daha sert

olmasını sağlar ve buna ek olarak meyve tutumunu artırır.



SIVI AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ, tarımsal bir ilaç değildir. Bitkilerde, ürünlerde ve toprakta kalıntı bırakmaz.




AMİNO SERA İLE MEYVEDE KARALEKE HASTALIĞI İLE MÜCADELE

Tarım - Sayfa 13 / 14 - İmeceMobilAMİNO SERA, toz formundadır. Potasyum hidroksit ile reaksiyonunda SIVI AMİNO SERA çözeltisi üretilir. Daha sonra üretilen SIVI AMİNO SERA çözeltisinden 500 ML / 100 LİTRE SU İLE yapraktan verildiğinde, tüm meyvelerde KARA LEKE HASTALIĞINA karşı koruyucu ve tedavi edici özelliği vardır. 

KARA LEKE HASTALIĞINA karşı kullanılan SIVI AMİNO SERA çözeltisi, aynı zamanda sebze ve meyveleri besleme özelliğine de sahiptir. Meyve ve sebzelerin

Daha canlı

Daha parlak

Daha iri

Daha aromatik

Daha dayanıklı


Daha sert

olmasını sağlar ve buna ek olarak meyve tutumunu artırır.




AMİNO SERA NASIL KULLANILIR ?


AMİNO SERA, toz formunda ve potasyum hidroksit ile muamelesinde SIVI AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ oluşturur. AMİNO SERA, tüm mantar hastalıklarına karşı koruyucu olarak, damlamadan 1 - 2 litre / dekar veya yapraktan 500 ml / 100 litre su ile üsten atılmalıdır.



AMİNO SERA, sistemik ve kontakt etkili bir yeni nesil aktif bir hammaddedir. Kesinlikle tarımsal bir ilaç değildir. Bitkilerde ve toprakta bir kalıntı bırakmaz. Sadec tek başına kullanılması tavsiye edilir.

AMİNO SERANIN en büyük özelliği, bitkileri korurken aynı zamanda besleme özelliğidir. Bünyesinde yüksek miktarda K2O potasyum ionu bulunur. 




AMİNO SERA NEDEN KULLANILMALIDIR


AMİNO SERA, yeni nesil bir hammaddedir. Potasyum hidroksit ile reaksiyon vererek, SIVI AMİNO SERA ÇÖZELTİSİ oluşturur. Bu AMİNO SERA çözeltisi, yapraktan 500 ml / 100 litre su ile kullanıldığında, bitkileri yüzlerce mantar hastalıklarından korur ve bunun yanında, meyve ve sebzelerin şeker, protein, aroma maddeleri ve vitamin gibi gıda değerlerini arttırır. Ayrıca en büyük tarımsal problemlerden biri olan meyve dökümünün de önüne geçer. 




AMİNO SERA VE ÖZELLİKLERİ


AMİNO SERA, en önemli özelliği, bitkiyi korurken buna ek olarak bitkiyi besleme özelliğidir.



AMİNO SERA, birçok insektisitleri ( böcekleri ) bitkiden uzaklaştırma, yok etme ve mücadele etme özelliğine sahiptir. Bunu yaparken aynı zamanda bitkiyi de besler ve bitkinin daha canlı ve dış koşullara karşı daha dirençli olmasını sağlar. Ve bitkinin strese girmesini önler.




AMİNO SERA NEDİR?





AMİNO SERA  ( Fiyat : 7.5 $ / Kg )

AMİNO SERA, bitkileri hem koruyan hem de besleyen yeni nesil bir moleküldür. AMİNO SERA, bitkileri ve ağaçları tüm mantar hastalıklarına karşı korur ve korurkende besler. Bilhassa, sebzeler ve meyve ağaçlarında tomurcuk ve çiçek oluşumu, meyve bağlama ve meyve kalitesini artırır. AMİNO SERA ürünün, daha iri, dolgun ve sert, aynı zamanda renginin daha canlı olmasını sağlar. Meyve tutumunu sağlar ve daldan düşen meyve sayısını azaltır.




HUMİNAS JEL GÜBRE NEDİR VE ÖZELLİKLERİ


HUMİNAS JEL GÜBRE, bünyesinde yüksek miktarda serbest potasyum ve fosfor ionları bulunan ve şelatlama özelliğine sahip bir gel gübredir. Bu özelliklerinden dolayı, HUMİNAS JEL GÜBRE tek başına damlamadan veya yapraktan kullanıldığında, bitkilerin hem potasyum hem de fosfor ihtiyaçlarını yüksek oranda karşılar.

HUMİNAS JEL GÜBRE, bünyesinde bulunan serbest fosfor ionlarında dolayı, yüksek bir köklendirme ve çiçeklendirme özelliğine sahiptir. Buna ek olarak, HUMİNAS JEL GÜBRE bünyesinde bulunan serbest potasyum ionlarından dolayı, meyve tutumu, meyve kalitesini, bitki direncini ve verimliği yüksek miktarda arttırır.

Bunlara ek olarak, HUMİNAS JEL GÜBRE, leonardit kullanılarak elde edilen HUMİK ASİT üretiminde kullanılan ve bünyesinde potasyum ve fosfor ionları bulunan şelatlı jel gübre kıvamında bir HUMİK ASİT yardımcı aktifidir.

HUMİNAS JEL GÜBRE, içerisinde hem fosfor hem de potasyum bulunan, ve ısı kullanılmadan HUMİK ASİT ÜRETİMİ gerçekleştirilebilen tek şelatlı jel gübre molekülüdür. HUMİNAS JEL GÜBRE kullanılarak HUMİK ASİT ÜRETİMİ esnasında leonardit içerisindeki tüm HUMİK ASİT ve FULVİK ASİT minerallerinin ve leonardit bünyesindeki tüm organik maddelerinin çözülmesini sağlar.

HUMİNAS JEL GÜBRE içerisinde ŞELATLAMA AJANLARI mevcuttur. Bundan dolayı HUMİNAS JEL GÜBRE kullanılarak elde edilen HUMİK ASİT, şelatlama özelliğine sahip tek organik gübre özelliği taşımaktadır.





Humik asit yapımı | Humik asit formülü | Humik asit eldesi | Humik asit formülleri | Humik asit | formül | Humik asit formüller | Humik asit neden yapılır | Humik asit nasıl yapılır | Humik asit üretimi | Humik asit imalatı | Humik asit eldesi


 HUMİNAS JEL GÜBRE İLE HUMİK ASİT

İMALAT FORMÜLÜ



Sıra  HAMMADDELER Ağırlık
1 HUMİNAS JEL GÜBRE 30 Kg
2 TOZ LEONARDİT 300 Kg
3 SU 670 Kg
4 TOPLAM ELDE EDİLEN ŞELATLI HUMİK ASİT MİKTARI 1000 Kg
HUMİNAS JEL GÜBRE
İŞLEM : Bir karıştırıcı kazan içerisine yukarıda belirtilen miktar kadar SUHUMİNAS JEL GÜBRE ve LEONARDİT konur ve yüksek devirde karıştırmaya başlanır. Bu karıştırma işlemi yaklaşık 2 saat kadar devam eder. Sonra karıştırma işlemine son verilir ve kazan içerisindeki karışım bir süzgeç yardımı ile süzülür ve suda çözülmeyen maddelerden kurtarılır ve sonra ambalajlanır ve böylece HUMİK ASİT ÜRETİMİ gerçekleşmiş olur. 





POLYSERA - Suda Çözünebilir Organik Toz Gübre


POLYSERA, tamamı organik maddelerden oluşan toz formunda katı bir gübredir.

POLYSERA, % 2 oranında sulandırılarak kullanılır. Damlamadan ve yapraktan belirtilen ölçülerde kullanıldığında, verimliliği ve ürün kalitesini yüksek miktarda artırır.

POLYSERA, Hem köklendirici hem de çiçeklendirici özelliklere sahip bir gübredir. Ayrıca meyve ve çiçek tutucu özelliği de sahiptir.

 




POLY KİTİN NEDİR | POLY KİTİN NEREDE KULLANILIR


POLY KİTİN, kitosan ve kitin türevi bir bitki büyüme biopolimeridir. Kabuklu deniz canlılarının sert kabuklarından elde edilen bir türevdir. POLY KİTİN, tarımda, bitkilerin köklenmesinde, çiçeklenmesinde ve buna ek olarak çiçek tutucu özelliğinden faydalanmak için kullanılır. Ayrıca POLY KİTİN, bitkinin boyuna ve enine büyümesinde bir denge oluşturur ve bu denge ürün verimliliğini artırır. POLY KİTİN, toprakta bulunan bir çok mantar hastalıklarına karşı bitkiyi güçlendirerek korur.




SIVI KÜKÜRT NEDEN KULLANILIR | SIVI KÜKÜRDÜN ÖZELLİKLERİ




Sıvı kükürt; elementel formda olmasından dolayı toprak ıslahında ve toprak PH düzeyini ayarlamada etkin olduğu için kullanımı çok önemlidir. Sıvı Kükürt, toprağın kireç ve tuzluluğunun çözdürülmesi, toprak asitliğinin artırılması ve toprağın PH’nın düşürülmesinde etkindir. Ayrıca, toprağa nefes aldırır ve tansiyonunu ayarlar. Toprağın kış aylarında ısısını ayarlamaya yardımcıdır.

ETİKETLER: Sıvı kükürt nedir | sıvı kükürt nasıl yapılır | sıvı kükürt hammaddesi | sıvı kükürt uygulaması | sıvı kükürt ne zaman kullanılır | sıvı kükürt yapımı | sıvı kükürt özellikleri | sıvı kükürt ne zaman atılır | sıvı kükürt nerelerde kullanılır | sıvı kükürt üretimi | sıvı kükürt imalatı | sıvı kükürt ne kadar kullanılır | sıvı kükürtün faydaları | sıvı kükürtün yararları | sıvı kükürt eldesi | sıvı kükürtün içeriği nedir | sıvı kükürt içindekiler | sıvı kükürt neden kullanılır | sıvı kükürt toprağa ne zaman atılır.




SIVI BAKTERİYEL GÜBRE NEDİR | İMALAT YÖNTEMİ


Liquid Seaweed Extract at Rs 250/kg | Siraspeth | Nagpur| ID: 15761427162

Bünyesinde yararlı bakteri bulunduran gübrelere bakteriyel gübreler denir. Bakteriyel gübreler toz ve sıvı olmak üzere iki ayrı formda bulunurlar. Sıvı veya toz bakteriyel gübreler, genellikle bitkilerin hücre dokularını aktive ederek köklenmelerine ve çiçeklenmelerine katkı verirler. Çiçeklendirme yanında çiçek tutumunu da sağlarlar. Bakteriyel gübrelerin en önemli özellikleri, bitkilerin yukarı ve enine büyümelerinde bir denge oluşturarak verimi artırırlar. 

Salatalık Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır? | Tarfin

POLY KİTİN; solucan hayvansal ve bitkisel bakterilerini bünyesinde barındıran toz formunda bir bakteriyel gübre özüdür. POLY KİTİN sıvı bakteriyel gübre özü, tekbaşına kullanılabileceği gibi, organik maddeler veya makro bitki besin maddeleri kullanılarak güçlendirilebilirler.

POLY KİTİN ile üretilen sıvı bakteriyel gübreler, hem damladan hem de yapraktan verilecek, ürün verimliliğini artırmada ve ürün kalitesini yükseltmede etkilidir.

ETİKETLER : Sıvı bakteriyel gübre yapımı | bakteriyel sıvı gübre nasıl kullanılır | sıvı solucan gübresi özellikleri | sıvı yarasa gübresi aktifi | sıvı bakteriyel gübre neden yapılır | sıvı bakteriyel gübre formülü | sıvı bakteriyel toz gübre nasıl yapılır | bakteriyel sıvı gübreler nasıl üretilir | toz bakteriyel gübre yapımı | bakteriyel gübre analizi | sıvı bakteriyel gübre msds | bakteriyel gübre içeriği | bakteriyel gübre özellikleri.




 



  1  2  3  4  5  6