MAİNSOAPS ŞEFFAF NEDİR ?

Mainsoaps şeffaf, kullanıma hazır gliserinli ve eriyebilir şeffaf sabun bazıdır. Tamamen bitkisel yağlar, doğal şeker, su,gliserin, monopropilen glikol ve stearat kullanılarak imal edilmiştir. Herhangi bir koku ve terleme yapmaz. cilt dostudur. Temas halinde tahriş etmez. Fazla miktarda gliserin içermesinden dolayı, yüksek nemlendirici özelliğine sahiptir. Bu özelliklerinden dolayı, her türlü cilt bakımı ve güzellik sabunu olarak kullanılabileceği gibi, dekoratif amaçlı sanatsal sabun olarakta kullanılır.




ŞEFFAF BAL SABUNU ÜRETİM FORMÜLÜ

Aşağıda belirtilen formülasyona bağlı kalarak doğal ve organik şeffaf bal sabunu işlemi gerçekleştirilebilir. ŞEFFAF BAL SABUNU İMALATI için en güvenilir ve kullanılabilir yöntem MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesi kullanılarak yapılan üretimdir.

Sıra No HAMMADDELER % W / W
1 MAİNSOAPS CLEAR AS 10 Kg
2 DOĞAL BAL 400 Gram
3 TOZ ŞEKER 1 Kg
4 SU 3.100 Kg
5 TOPLAM ELDE EDİLEN ŞEFFAF VE DOĞAL BALLI SABUN 14.500 Kg
honey soap ile ilgili görsel sonucu
Boş ve temiz bir kap alın. Sonra MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesini küçük parçalar halinde kaba aktarın. Sonra üzeine yukarıda belirtilen miktarlarda doğal bal, toz şeker ve su ilave edilerek karıştırın. Daha sonra kabı ateşe alın ve sürekli karıştırarak eritin ve sonra daha önceden hazırlana kalıplara dökün ve donmaya bırakın. Yaklaşık bir saat sonra doğal ve şeffaf ballı sabun kullanıma veya satış için hazır durumdadır.

NOT : İstenirse tencere içerisindeki hammaddeler eridikten sonra bir miktar gıda boyası ilave edilerek karışım renklendirilir ve istenilen renkte ve tonda doğal ve şeffaf ballı sabun elde edilebilir.




BALLI SABUN YAPIMI / İMALAT FORMÜLÜ

Aşağıda belirtilen formülasyona bağlı kalarak doğal ve organik ballı sabun işlemi gerçekleştirilebilir. BALLI SABUN İMALATI için en güvenilir ve kullanılabilir yöntem MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesi kullanılarak yapılan üretimdir.


Sıra No HAMMADDELER % W / W
1 MAİNSOAPS NATURAL AS 5 Kg
2 DOĞAL BAL 200 Gram
3 TOZ ŞEKER 300 Gram
4 SU 1.500 Kg
5 TOPLAM ELDE EDİLEN DOĞAL BALLI SABUN 7 Kg
honey soap ile ilgili görsel sonucu
Boş ve temiz bir kap alın. Sonra MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesini küçük parçalar halinde kaba aktarın. Sonra üzeine yukarıda belirtilen miktarlarda doğal bal, toz şeker ve su ilave edilerek karıştırın. Daha sonra kabı ateşe alın ve sürekli karıştırarak eritin ve sonra daha önceden hazırlana kalıplara dökün ve donmaya bırakın. Yaklaşık bir saat sonra doğal ballı sabun kullanıma veya satış için hazır durumdadır.

NOT : İstenirse tencere içerisindeki hammaddeler eridikten sonra bir miktar gıda boyası ilave edilerek karışım renklendirilir ve istenilen renkte ve tonda doğal ballı sabun elde edilebilir.




DOĞAL PAPATYA SABUNU İMALAT FORMÜLÜ

Aşağıda belirtilen formüle bağlı kalarak ve MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesi kullanarak kaliteli ve ekonomik aynı zamanda BİTKİSEL PAPATYA SABUNU yapabilirsiniz.


Sıra No HAMMADDELER % W / W
1 MAİNSOAPS NATURAL AS 10 Kg
2 PAPATYA YAĞI 100 Gram
3 TOZ ŞEKER 900 Gram
4 SU 3.5 Kg ( Litre )
5 TOPLAM ELDE EDİLEN DOĞAL PAPATYA SABUNU 14.5 Kg

Öncelikle baş ve temiz bir tencere içerisine MAİNSOAPS NATURAL AS hammaddesini küçük parçalar halinde koyun. Sonra üzerine yukarıda belirtilen miktarlarda, papatya yağı, toz şeker ve su ilavee din. Daha sonra tencereyi ateşe alın ve sürekli karıştırarak eritin ( yaklaşık bir saat içerisinde tamamen erir ). Sonra hazırlanmış olduğunuz kalıplara dökün ve donmaya bırakın. Yaklaşık bir saat sonra bitkisel ve organik papatya sabunu kullanıma ve satış için hzır durumdadır.

NOT : İstenirse tencere içerisindeki hammaddeler eridikten sonra bir miktar gıda boyası ilave edilerek karışım renklendirilir ve istenilen renkte ve tonda doğal papatya sabunu elde edilebilir.




RENKLİ VE ŞEFFAF GLİSERİNLİ SABUN BAZI NASIL YAPILIR

melt and pour soaps ile ilgili görsel sonucu


Renkli ve eriyebilir gliserinli şeffaf sabun bazı üretimi düşünüldüğünde ve buna karar verildiğinde en kestirme yolu, MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesini kullanmaktır.

MAİNSOAPS CLEAR AS hammaddesi ve bu hammaddenin % 10 kadar şeker ve % 30 - 35 kadar su konulup, bir tencere içerisinde normal ateşte erittiğinizde ve bu eriyen karışa bir miktar sıvı gıda boyası ilave ettiğinizde, daha sonra bu renkli karışımı bir kalıba aktardığınızda, bir saat sonra kullanıma hazır veya saışa uygun durumda gliserinli ve renkli sabun bazı hazırlamış olursunuz.




ŞEFFAF KEKİK SABUNU YAPIMI

kekik sabunu ile ilgili görsel sonucu

Bitkisel ve doğal şeffaf kekik yağı sabunu yapmak istediğinizde, kullanabileceğiniz en iyi hammadde MAİNSOAPS CLEAR AS. Bu hammaddeden 1 kg alın. ve küçük küpler halinde kesin ve bir tencere koyun. üzerine 100 gram şeker ve 300 gram su koyun ve eritin.

Tam olarak erdikten sonra üzerine 10 - 15 gram kadar kekik yağı ilave edin ve karıştırın. Daha sonra hazırladığınız küçük kalıplara dökün ve donmaya bırakın. Bir saat sonra hem donmuş, hem de kullanıma hazır, bitkisel ve doğal kekik yağı sabunu hazırdır.




BEYAZ ( OPAK ) SABUN BAZI NASIL YAPILIR

Eğer hem kaliteli hem de ekonomik beyaz yani opak sabun bazı yapmak istiyorsanız. Bunun en kestirme yolu MAİNSOAPS MİLK AS hammaddesini kullanmaktır. MAİNSOAPS MİLK AS ile üretilen beyaz sabun bazı, herhangi bir hayvansal yağ içermediği gibi, sülfat ve sles gibi kimyasal maddelerde içermez. MAİNSOAPS MİLK AS ile üretilen beyz sabun bazları hem terleme yapmaz hem de uzun süre terleme yapmaz.




GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUN BAZI FORMÜLLERİ

melt and pour soap ile ilgili görsel sonucu
Eriyebilir ve Gliserinli Şeffaf Sabun Bazı İmalatı için değişik yöntemler  ve formüller vardır. Ve üretimi için birçok hammaddeler ve doğal yağlar kullanmak gerekir. Burada en önemli nokta, hem ekonomik hem de kaliteli bir Eriyebilir ve gliserinli Şeffaf Sabun Bazı yapımını gerçekleştirmektir.

Uzun süre terlemeyen ve hiç bozulmayan, şeffaf, parlak ve cilde zarar vermeyen güvenle kullanabileceğiniz bir Eriyebilir Gliserinli Şeffaf Sabun Bazı Yapımı için MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ maddesini kullanabilirsiniz..

Şeffaf ve Eriyebilir Sabun Bazı Yapımı için tek yapılması gereken, MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ kullanıldığında ve ÜRETİM FORMÜLÜNE sadık kalındığında üretimi son derece kolaydır.

 




ERİYEBİLİR ŞEFFAF SABUN BAZI NEREDE BULUNUR ?

KÜP HALİNDE ŞEFFAF SABUN BAZI ile ilgili görsel sonucuGliserinli ve Eriyebilir Şeffaf Sabun Bazları, gerek piyasada gerekse internet sitelerinde online olarak rahatlıkla bulunabilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, Şeffaf ve Eriyebilir Gliserinli Sabun Bazını öncelikle sağlıklı ve güvenirli olması gerekir.

Çünkü piyasada bir çok Şeffaf  ve Eriyebilir Gliserinli Sabun Bazları hem hayvansal yağlardan yapılmakta ve buna ek olarak içerisinde sülfat, sles ve benzeri kimyasal köpük hammaddeleri içermektedir.

Eğer sağlıklı,bol köpüklü, terlemeyen, herhangi bir kimyasal içermeyen ve güvenle kullanılabilir Gliserinli ve Eriyebilir Şeffaf Sabun Bazı Yapmak istiyorsanız, kendiniz, hiçbir teknik destek almadan ve hiçbir teknik alet kullanmadan tekbaşınıza imal edebilirsiniz. Sadece ihtiyacınız olan MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ ana hammaddesidir.


 




GLİSERİNLİ VE ERİYEBİLİR ŞEFFAF SABUN BAZI NASIL KULLANILIR?


KÜP HALİNDE ŞEFFAF SABUN BAZI ile ilgili görsel sonucu


Eriyebilir ve Gliserinli Şeffaf Sabun Bazı, önce küçük küpler halinde kesilir ve sonra mikrodalga içerisinde veya benmari usulü eritilerek daha önceden belirlenmiş özel kalıplara dökülür ve donmaya bırakılır.

Eriyebilir ve Gliserinli Şeffaf Sabun Bazları sanatsal ( dekoratif ) amaçla kullanılabileceği gibi, kozmetik amaçlı, yüz bakım sabunları, cilt bakım sabunları veya bebe sabunları olarakta kullanılabilir.


Eriyebilir ve Gliserinli Şeffaf Sabun Bazları gerektiğinde esansla koku verilebilir veya gıda boyası ile renklendirilebilir.

Eriyebilir ve Gliserinli Şeffaf Sabun Bazları Üretimi için, MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ hammaddesi tek başına yeterlidir. hem ekonomik hem de kaliteli Eriyebilir ve Gliserinli Şeffaf Sabun Bazları Üretimi gerçekleşebilir.




ŞEFFAF SABUN BAZI FORMÜLÜ

clear soap ile ilgili görsel sonucu

En kolay ve pratik Gliserinli Eriyebilir Şeffaf Sabun Bazı Üretimi için uygun formül, MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ hammaddesi kullanılarak üretilen Gliserinli ve Eriyebilir Sabun Bazıdır.

MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ hammaddesi bir kap içerisinde tamamen eritilerek içerisine % 20 sıcak su ve % 5 oranında çay şekeri kullanılarak,
cam gibi saydam, bol köpüren, yüksek nemlendirici özelliğe sahip Gliserinli ve Eriyebilir Sabun Bazı yapmış olursunuz.




ŞEFFAF SABUN BAZI HAMMADDESİ |ŞEFFAF SABUN ÜRETİMİ | İMALATI | ŞEFFAF SABUN BAZI KULLANIMI | GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUN BAZI YAPIMI | ERİYEBİLİR GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUN BAZI FORMÜLÜ | GLİSERİNLİ ŞEFFAF SABUNUN ÖZELLİKLERİ

clear soap ile ilgili görsel sonucu

MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ hammaddesi, Gliserinli ve Eriyebilir Şeffaf Sabun Bazı yapmak için kullanılan bir ana hammaddedir.

MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ ile üretilen Gliserinli ve Eriyebilir Şeffaf Sabun Bazı, esans ve boya kullanılarak renklendirilebilir. Ve renklendirmeye uyumludur.




ŞEFFAF SABUN BAZI İÇERİĞİ ( İÇİNDEKİLER )

soap base ile ilgili görsel sonucu
Şeffaf ve eriyebilir sabun bazı içeriğinde başıca bitkisel yağlar vardır. Bu yağların başında hindistan cevizi yağı,hint yağı, doğal gliserin ve palmiye yağı gelmektedir. Bu yağlara ek olarak sorbitol, monopropilen glikol, doğal şeker ve su vardır.

MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ, yukarıdaki tüm hammaddeleri içerir. MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ içerisinde kesinlikle sağlığa zararlı hammaddeler içermez.

Şeffaf sabun bazı üretimi için en kolay yöntem olarak MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ kullanılarak yapılabilir, 




ŞEFFAF SABUN BAZI NEDİR ?


Bünyesinde çok miktarda gliserin bulunan ve ısı karşısında eriyen ve istenilen şekli alan, görüntüsü şeffaf olan sabunlara Şeffaf Sabun Bazı denir.

 
Natural Melt and Pour glycerin SLS free soap baseŞeffaf Sabun Bazı imalatı düşünüldüğünde ve üretimi için karar verildiğinde en kısa üretim yolu MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ hammaddesini kullanmaktır.

MAİNSOAPS ŞEFFAF SABUN JELİ hammaddesi kullanılarak çok kaliteli ve son derece ekonomik Gliserinli ve Eriyebilir Şeffaf Sabun İmalatı yapılabilir.




GLİSERİNLİ VE ERİYEBİLİR ŞEFFAF SABUN BAZI YAPIMI


SIRA HAMMADDELER AĞIRLIK ( Kg )
1 ORGANİK ŞEFFAF SABUN JELİ 10 Kg
2 ORGANİK SABUN JİPSİ 5 Kg
3 SICAK SU ( Çay sıcaklığında ) 5 Kg
  TOPLAM 20 Kg




  1  2  3  4  5  6